Data

Donderdag 21 dec. 2017 20:00 BESTEL KAARTEN
Vrijdag 22 dec. 2017 20:00 BESTEL KAARTEN
Zaterdag 23 dec. 2017 20:00 BESTEL KAARTEN

Tickets

Golden Seats€ 79,-
1e rang€ 69,-
2e rang€ 59,-
Tribune€ 69,-
Balkon€ 55,-
RAI Theater

Telefonisch bestellen

Tickets zijn verkrijgbaar via Eventim Tickets 0900-1353 (€ 0,45 per minuut). Bereikbaar 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur. Of via www.eventim.nl

* Invalide plaatsen zijn alleen telefonisch te bestellen via 0900-1353.
* Genoemde toegangsprijzen zijn exclusief reserverings- / boekings- / transactiekosten. Bespreekkosten € 4,50 per ticket en transactiekosten € 2,55


BEL 0900-1353
(€ 0,45 per minuut)

RAI Theater
Parkeren
Rondom AFAS Live zijn er verschillende parkeergarages. Aan de kassa van AFAS Live kunt u uitrijkaarten kopen. De uitrijkaarten zijn ook te koop bij de parkeerautomaten in de garages. De doorrijhoogte van de parkeergarages bedraagt 2.00 meter. Bent u met een auto die hoger is dan 2.00 meter? Dan kunt u parkeren bij P2.

Uitrijkaart (evenemententarief)
De hele dag : € 12,00
Bereikbaarheid
AFAS Live is centraal gelegen naast het station Amsterdam Bijlmer ArenA. Vanaf het station is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van AFAS Live.
Restaurant First
Nieuw in AFAS Live is Restaurant First waar u terecht kunt voor een heerlijk gerechten, vol bekende smaken in een nieuw jasje. Restaurant First bevindt zich direct in AFAS Live op de eerste verdieping met uitzicht op onze Foyer. Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren. Zo kunt u ontspannen genieten van onze gerechten en bent u tevens op tijd voor het concert. Per show wordt het 3-gangenmenu of het street food menu geserveerd. Om te kijken welk menu geserveerd wordt bij het betreffende concert kunt u kijken in onze agenda op www.afaslive.nl.

3-gangenmenu: €38.50
Street food menu: €24.50

Legends Lounge
Legends Lounge is een sfeervolle lounge die zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze prachtige Lounge biedt u en uw relatie(s) voorafgaand aan een concert de mogelijkheid heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Openingstijden restaurant
Het restaurant is op showdagen geopend vanaf 17.30. De ingang van het restaurant bevindt zich aan de rechterkant van de hoofdingang, herkenbaar aan een rode loper voor de deur.
Restaurant First
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam Zuidoost
Openbaar vervoer
AFAS Live is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op 5 minuten afstand van AFAS Live. Dit station is bereikbaar via trein, bus en metro vanuit diverse richtingen. Check altijd www.ov9292.nl voor actuele verkeersinformatie met betrekking tot het openbaar vervoer.
Garderobe/kluisjes
AFAS Live beschikt over een bemande garderobe. U kunt hier gratis uw jas achterlaten. Om tassen in bewaring te brengen worden 2 consumptiemunten in rekening gebracht, dit betaalt u achteraf. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze kluisjes. Deze kosten €6,- waarvan €2,- borg.
Kassa locatie
De kassa in van AFAS Live gaat open op het moment dat de buitendeuren opengaan. U kunt op onze website kijken hoe laat dit is.
De Foyers
De Foyer van AFAS Live is geopend vanaf het moment dat de deuren opengaan, tot de deuren sluiten na de show.
Rolstoelgebruikers
AFAS Live is goed toegankelijk voor minder validen vanwege brede deuren en drempelloze overgangen. Er zijn liften naar de verdiepingen. Er zijn rolstoelplaatsen in de zaal beschikbaar, hiervoor dient u aparte rolstoel- begeleiderstickets te kopen voor op het mindervalide platform.
Rookbeleid
In AFAS Live geldt een algeheel rookverbod. Dit betekent concreet dat er in het pand (incl. cateringlocaties & parkeergarages) niet gerookt mag worden. AFAS Live volgt hiermee de Tabakswet, die vanaf 1 juli 2008 in geheel Nederland van kracht wordt en waarmee alle horecagelegenheden, theaters, congrescentra en luchthavens geheel rookvrij worden. Voor gasten en bezoekers van AFAS Live is op de eerste verdieping een rookruimte ingericht.
WAAR EN WANNEER WAAR EN WANNEER
Volgende pagina
Cast & Creatives
Onze website maakt gebruik van cookies.   Sluiten Close Cookies ELVIS