Stamps Quartet

THE STAMPS QUARTET onder leiding van leadzanger Ed Enoch is vanaf 1971 tot 1977 onafscheidelijk verbonden geweest als backing vocals voor ELVIS tijdens al zijn concerten tot aan zijn dood. Als eerbetoon aan The King, heeft dit Gospelkoor zelfs op zijn begrafenis gezongen.  THE STAMPS QUARTET is als gospelkoor wereldwijd befaamd en heeft zelfs meerdere malen een Grammy Award in de wacht gesleept .

ELVIS verwelkomde ze steevast op het podium met de legendarische woorden: “Ladies and gentlemen, please make welcome, my friend, Ed Enoch, the best and most powerful lead vocalist in the world”.

Bandleider en leadzanger Ed Enoch is welbekend in de muziekindustrie. Zijn dynamische, krachtige en inpirerende stem zijn ongeëvenaard en de ‘sound’ van The Stamps Quartet wordt vooral toegeschreven aan zijn geweldige zang. Hij begon al op jonge leeftijd te zingen in de kerk en startte zijn professionele muzikale carrière in 1969 bij The Stamps Quartet.
Vanaf 1971 ging Enoch met The Stamps Quartet toeren met Elvis.

Hij zegt hierover: “Werken voor Elvis Presley was een geweldige ervaring, hij werd een zeer goede vriend van me. Elke avond na zijn concerten werden we gevraagd om naar zijn hotelsuite te komen en dan zongen we samen met Elvis gospel muziek waarbij vaak gasten aanwezig waren, zoals Charlton Heston, Mohammed Ali en Tom Jones.
Ik zal Elvis altijd herinneren als een zeer getalenteerde, vriendelijke en meelevende vriend. The Stamps Quartet zal ter nagedachtenis aan hem, Elvis altijd in leven houden. We houden van hem en koesteren onze herinneringen met Elvis.”

Stamps Quartet Stamps Quartet
Vragen en contact Vragen en contact
Volgende pagina
Vragen en contact
Onze website maakt gebruik van cookies.   Sluiten Close Cookies ELVIS