Bernhard Kurz

Al meer dan 20 jaar is entertainment de passie van producent Bernhard Kurz. Hij is met zijn uitzonderlijke dubbelganger shows “Stars in Concert” de expert op het gebied van Tribute shows. Sinds 1997 produceert hij in het Berlijnse Estrel Festival Center deze Las Vegas Live Show die al meer dan 6.000 keer is opgevoerd en over de 4 miljoen bezoekers heeft gehad.

Het is een eerbetoon aan de wereldsterren van de afgelopen 60 jaar. Maar ook expliciet over de Beatles, ABBA, Elvis Presley en the Blues Brothers heeft hij shows geproduceert.

Nadat Bernard Kurz in de jaren 80 jarenlang met zijn broer Friedrich als bedrijfsleider en productiemanager voor Andrew Lloyd Webber de succesvolle producties „Fanthom of the Opera“, „Cats“ en „Starlight Express“ naar Duitsland had gebracht, startte hij daarna als producent met de productie "It’s all musical", een glamour Gala rond de meest succesvolle musicals.

Terugblikkend is "Stars in Concert" voor Bernhard Kurz zijn belangrijkste show waarvoor hij in Los Angeles en Las Vegas verschillende awards als “Beste Producent” in ontvangst mocht nemen.

Bernhard Kurz
Vragen en contact Vragen en contact
Volgende pagina
Vragen en contact
Onze website maakt gebruik van cookies.   Sluiten Close Cookies ELVIS